Turistički vodiči Pula

Croatian(HR)English (United Kingdom)

Popis turističkih vodiča Pula / Tourist guides list

KLIKNI OVDJE /CLICK HERE

INFO

Uplata članarine


Temeljem odluke godišnje Skupštine koju smo održali 28.03.2013. izglasano je da će članarine od 2014 g. na dalje iznositi 200,00 kuna po osobi (za kalendarsku godinu). Uplatu godišnje članarine možete izvršiti na sljedeći račun (do 1.2 svake tekuće godine):

Društvo turističkih vodiča Pula, Forum 3, 52100 PULA
Broj žiro računa je:
Raiffeisen bank d.d.
IBAN: HR3724840081103337823
model: 01 ili 05 ili ostavite prazno
Poziv na broj: OIB
Svrha uplate: članstvo 201_ g./ime i prezime

Novosti

Najnovija dokumentacija za vodiče

Cijenjeni vodiči, donosimo Vam najnoviju dikumentaciju, pravilnike, zakone i linkove vezane za usluge u turizmu.  

Predavanja u 2014.

Predavanja u zimskom razdoblju smo započeli u prosincu 2013. s kratkim tečajem prve pomoći koji nam je održala dr.med. Lorena Lazarić kojoj se još jednom zahvaljujemo na suradnji i na vremenu koje je izdvojila za naše članove. Raspored predavanja od kraja 01.mj do početka 04.mjes..

Izlet u Cividale

Planiran je jednodnevni izlet u Cividale i Aquileiu, ili 15.03. ili 22.03.2014. pa Vas molim, ukoliko ste zainteresirani da mi javite mailom do kraja veljače, 28.02. da znamo broj zainteresiranih, te na osnovu toga izračun troška za bus, predavača ili vodiča koje će snositi Društvo vo..

Predavanja u 2014.

Predavanja u zimskom razdoblju smo započeli u prosincu 2013. s kratkim tečajem prve pomoći koji nam je održala dr.med. Lorena Lazarić kojoj se još jednom zahvaljujemo na suradnji i na vremenu koje je izdvojila za naše članove. RASPORED PREDAVANJA: od kraja 01.mj do početka 04..

Svjetski dan vodiča

SVJETSKI DAN VODIČA, 21.02.2014. želite li povodom svjetskog dana vodiča, vašim sugrađanima pokloniti besplatni razgled grada? Dobrovoljci, ako ste zainteresirani javite se da možemo to organizirati i najaviti u medije.Pitala bih arheološki za ulaz u Arenu.Predlažem da to bude ili su..

Izrada novih iskaznica

Dragi vodiči, kao što već sigurno znate, početkom ove sezone morat ćemo zamijeniti stare kartonske iskaznice novim smart karticama. Za one koji to još nisu učinili, evo nekoliko informacija:

Zahvalnica udruzi turističkih vodiča Pula

Zahvalnica udruzi turističkih vodiča Pula za pomoć u realizaciji projekta ''Stručnim vođenjem do boljeg razumijevanja Pule''. Projekt namjenjen učenicima VIII razreda osnovnih škola grada Pule i učenicima đačkog doma Pula.