Turistički vodiči Pula

Croatian(HR)English (United Kingdom)

Nova prometna regulacija u PuliS obzirom na trenutne radove oko izgradnje rotora u Šijani, PREPORUČAMO da se za dolazak u Pulu ipsilonom koristi izlazna postaja VODNJAN JUG. Isti pravac vrijedi i u obrnutom smjeru.

Molim vodiče da ovu obavijest proslijede svima kojima ona može biti od koristi. Prema trenutnim informacijama,  planirani rok za završetak radova je svibanj 2013.

MAPA


Na mapi koja označava službenu prometnu preregulaciju vezanu uz izgradnju rotora (legenda desno gore) DODATNO smo označili moguće pravce kretanja turističkih autobusa (legenda lijevo dolje pod A. B.C.):

PREPORUČENI PRAVAC:


A. LINIJA ISCRTANA CRNIM TOČKICAMA

ALTERNATIVNI PRAVCI:

B.  ZELENA LINIJA
- za one koji propuste izlaz n.p. VODNJAN JUG te izađu na n.p. PULA
- za dolaske / odlaske starom cestom Pula - Rijeka

(Zelenom linijom se ide u pravcu Pule te se prije MERCATORA skreće desno te dalje kako je naznačeno.)

C. ŽUTA LINIJA
- za dolaske iz pravca Verudele, Premanture ili Medulina
(Žuta linija ide tzv. "starom zaobilaznicom" do kružnog toka kod BITECHNIQUEA;
na kružnom toku se skreće lijevo, zatim desno prema Kauflandu te odmah nakon Kauflanda lijevo. Dalje kako je naznačeno.)

NAPOMENA: Dijelovi žute i zelene linije idu trasom koja je službeno označena kao "dozvoljena" (vidjeti legendu gore desno, narančasta boja), što znači da se smatra alternativom preporučenim pravcima, jer nije prikladna za veći opseg prometa.

Molimo Vas da za sve moguće promjene u preregulaciji prometa tijekom trajanja radova ili mogućih nejasnoća kontaktirate županijski centar za obaviješćivanje koji će uvijek imati aktualno stanje:

Županijski centar 112 Pazin
Tel: 112
Fax: 052 624 446
e-mail: pazin112(0)duzs.hr
Govorni automat za izvanredne obavijesti: 052 619 077.
Cijena poziva jednaka je cijeni običnog telefonskog poziva.

N.B.  Društvo vodiča Pula nije odgovorno za bilo kakve zastoje uvjetovane novom regulacijom prometa u Gradu Puli. Upućujemo kolege da se dodatno raspitaju kako bi sebi, ali i vozačima i grupama te svojim poslovnim partnerima, olakšali posao i omogućili što profesionalniju i kvalitetniju uslugu.